Duktig mittback

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/championsleague/article13698806.ab

see ya

Osijek

Internet funkar fint men kaffet på frukosten höll inte högsta nivå... som tur är har det ordnat sig och vi har nu fått i oss riktigt gott kaffe!!

Vi har varit ute på en promenix här på förmiddagen...



Det blev en lång resa igår... flög till Budapest i Ungern för att sen åka buss ett antal timmar till Kroatien och staden Osijek! Men vi hann med en lunch i Budapest först... här är en trevlig liten gata...




När vi kom fram till gränsen var det passkontroll men vi slank igenom!! Se vilken ordning och reda det är på oss, Sempans passfodral ser ni här... Lisa har också ett, men vitt!




18.00 Osijek-Kopparbergs/Göteborg FC på denna arena!!

Kroatien och CL!


Väskan står packad och allt är förhoppningsvis i sin ordning! Passet är med, oerhört viktigt! Fotbollsdosorna lika så!! Dosor betyder skoor och andvänds mycket i Uppsala... eller av mig i varje fall!! Kan va ett av de sköönaste orden tillsammans med peja --> betala! Ni är säkert många som hade stenkoll på detta men eftersom bloggläsarnas åldrar skiljer sig från 10 till 80+ var det lika bra att tydliggöra det hela :)

Imorgon bitti bär det av mot Kroatien.. Det är dags för champinjonsligan!!!! Det ska bli fantastiskt kul! Ett par dagar i ett nytt land med ett underbart lag för att lira CL! Ska bli fantastiskt kul!! Skrev jag det nyss?? Hm jaa det är ungefär så det känns, riktigt jävla skoj!


Fick en fråga om Pablo ska följa med eller om han bara åker iväg när det är landslagsuppdrag.. Mitt svar är givet: Jag vet inte! Ni vet ju hur unga pingviner är, man vet aldrig vilket humör dem är på när alarmet ringer en tisdagsmorgon! Han gillar att slagga framför tv, blivit lite väl mycket sånt senaste tiden... och kanske föredrar det istället för en lång flygresa + bussresa på det. Buss är dock en favorit så får locka han med det + plus att han äääälskar fotbollsmatcher! Ni som "känner" honom genom bloggen vet att han är flygrädd! Jag hoppas att han är taggad på att följa med imorgon bitti men vill han inte så kommer han inte att tvingas!!



Jag hoppas att det finns något slags av internet på hotellet där vi bor men ingen kan lovas! Men om det finns så kommer ni att se det här på bloggen så håll utkik!

Moot Kroatien och CL!!

Må så gott så hörs vi!

Later!! Sempan!

Mia!!


Jag vill ju igentlign inte kalla mig ett stor fan till Maria Montazami. Men efter de här dagarna är jag en!
Det började ju redan i Torsdags när jag och sempan försökte få en liten kråka av henne på frölunda torg. Där var det massor med folk och vi gav upp.

Under helgen har mina päron varit här och sett mig spela match och vi har haft det super mysigt. Så söndagen riktade jag mot Bokmässan där mamma och pappa troligen skulle trivas. Men Mia skulle såklart vara på plats.





Så idag söndag kom vi in på bokmässan jag sa åt pappa att jag ville gå förbi hennes boksignering och så skulle det vara klart sen. Men när vi kom till hennes monter var det ju 100 miljoner människor som stod och köade.. Herregud tänkte jag och gav upp fighten..

Men sen gick vi upp en våning och där står älskade Per Morberg och slänger ihop en skagenröra. Jag börjar riva i schemat för Köksmontern och ser att Mia är på ingång om 2 timmar.





Min sambo Jessie börjar vid den här tiden bli lite trött på mig och mitt Mia prat. Men jag övertalar att stanna en stund och se om vi orkar vänta. Det gnabbas lite och tillslut går vi därifrån. På tok för mycket folk och vi hade typ inte sett någonting av självaste mässan så det var ett bra beslut.

Återigen på nedervåningen och inget speciellt lockar mig utan jag går mest och surara över att jag har köpt Mias kokbok. Då säger Jessie snäll som hon är. Okej vi går upp igen om jag får något att dricka. Jag blir ju glad över att vi återigen är tillbaka där mia snart ska göra entré. Men det är 1 timme kvar så jag har ju inge skyhöga förhoppningar. Jag och Jessie delar på oss för hon skulle köpa dricka.
När jag går runt där i min ensamhet märker jag att Mias autografkö precis bildas och jag står som nr 10 först i kön. Tävlingsmänniska som jag är har jag svårt att gå därifrån.




Mamma, pappa och jessie ansluter precis när Mia kliverfram och börjar skriva till alla fans. När jag väl står där framma med Mia knäpper pappa 10 kort och ber Mia vända sig till pappa och ta ett idolkort.
Allt detta för den härliga Fru Montazami.





Äntligen får man väl säga nu när man sitter här med Marias kokbok och den är signad!
Känner mig lite tom efter allt jagande men samtidigt välldigt glad!!





Bilder: Sven Dahlkvist aka Stor Dala


Fru Montazami!

Första dagen i skolan gick fint! Vi var lite spända innan... lite småont i magen på vägen dit... vi ville att bilresan skulle vara svinlång så vi aldrig kom fram... Men när vi väl var där var det ju inte så farligt :) Precis som förr alltså!
*
Just nu befinner sig Maria Montazami i stan! Hur underhållande är inte den damen? Jag, Lisa och Krisse stack iväg till Frölunda Torg häromdagen där hon var och signerade sin nya kokbok! Boken shoppades och vi ställde oss i kön med förhoppningen om att få en liten autograf i den också! Man vill ju ha en liten kråka där annars kan man lika gärna handlat den på Ica liksom!
Man uppfattar Maria som en väldigt snäll människa och i detta fall var hon alldeles fööööör snäll! Hon spenderade nästan minst en minut med varje person som klev upp för att få autograf, ni kan ju tänka er själva att det tar sin lilla tid då.... kön kom alltså ingenvart!!! Vi skulle iväg till IFK Göteborg-Häcken så vi hade inte all tid i världen!
*
Vi fick lämna Marias arena utan autograf... blev lite foton istället...
*
*
*
Hej då Maria...

Schoool!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter några dagar ledigt! Lisa tog en tur upp till norr, Ume! Jag stack inte lika långt upp i landet utan till Stockholm och Uppsala! Imorgon kommer vi två ännu närmare den gamla vardagen...
Det är dags att fylla pennskrinet, ta fram anteckningsblocket och slänga på sig skolryggsäcken! Vi ska nämligen börja skolan imorgon, eller rättare sagt universitetet!!


Piff

Då var vi hemma efter att ha gjort Piteå... 3 pinnar packade vi ner i väskan o tog med oss hem!
Här är hotellutsikten!

Lördagen blev resdag och rockkväll! Vi bodde på Pite havsbad vilket var väldigt trevligt förutom att vi inte hann utnyttja alla aktiviteter. Vi anlände till middagen som inte var en vanlig middag utan en tre rätters. Samtidigt som god mat serverades pågick showen som denna kväll hade rocktema! Det var kul att se men vi var lite för hungriga för att kunna njuta av tillställningen! Vi var först fram till buffebordet när tecken för varsegod gavs! Vi såg nog ut som ett gäng som varit på Robinsonön utan mat... o fick höra att det fanns ris en bit bort..
Igår (söndag) lirade vi mot Pitepaltarna... Matchen slutade med en 3-0 vinst! Gott käk och trevlig dryck firade vi vinsten med... meeeeen vi körde också Jeopardy där vi två agerade Magnus Härenstamar!!

Prispallen!


Tredjepriset går till.... hela det här gänget!


Idolkort till Er! Skulle ni vara i närheten där vi lirar match, hemma som borta, kan vi ordna biljett!


*
*
*


Andrapriset....


Fribiljett till match på Valhalla (ja, det finns ståplats till djur) + autografhäfte! Varmt välkomna!


*
*
*


Förstapriset.... *trumvirvlar tack*...

Två vinnarkort! Bra höjd och glädje! Ni får båda gästblogga på denna fantastiska sida! Stort grattis!

RSS 2.0