Hopptävlingens resultat!

*
Här alla hoppkort utan inbördes ordning!! Bra jobbat ALLA! Prispallen presenteras snart i ett eget inlägg!!
*
F97 i Onsala BK
*
Steph och Honken i lekparken
*
Kristin och Axel i New York
*
Alexandra
*
Karolina Klüft i ett av sina hopp
*
Lydia Sembrant
*
Arboga Södra IF tjejer
*
Elsa
*
Lambi lammet
*
Daniel på UNT
*
Stella Dahlkvist
*
Jossan
*
Eva W
*
Emma Berglund med blogg http://blog.umeaik.se/
*
Jossan & Lotta
*
Maggan
*
Thomas

Läkare utan gränser 30 000 + RAVELLI

Här kommer ett litet förmiddagsinlägg från mig Sempan..

Lisa Ek, vår lagkamrat, är hjärnan bakom den insamling som ni sett här på bloggen. Pengarna skickades för ett tag sen in till Läkare utan gränser! Jag vill bara berätta att vi slog 30 000 kr gränsen! Jävligt bra jobbat av Lisa och alla som satte in pengar på det kontot! Ni som läser vår blogg kanske är några av dem som bidragit... så STORT TACK!!!!


På gårdagens träning dök en VM hjälte upp... VM -94!!! Thomas Ravelli!!!
Jag kommer ihåg vissa klipp från VM -94, då var jag 7 år. Starkast minns jag dessa fyra killar! Henke Larsson med sina flätor, den långe Kennet Andersson, Thomas Brollin och Thomas Ravelli. Ravellis räddning och hans skutt efter!! Jag har en stor planch hemma med lagfotot!


Han har fortfarande sjukt bra lim i handskarna... kanske inte samma form men rätt smidigt fortfarande! Verkar vara en jävligt kul snubbe! Rapp i käften och svar på allt! Vi var 3 lag så målvakterna följde sitt lag hela tiden. Jag och Lisa hamnade i samma lag igår så vi lira mot Ravelli... det var jämt men vi vann till slut "turneringen". Han fick hämta några bollar i nätmaskorna! :)


De fantastiska Ravelli skutten kördes på träningen också!! Såg nästan ut som att vi var bättre på de än han..

Later!!

Vinden!

Fortsättning följer...

Smygtitt på hopptävlingen!

Här kommer några av de bidragen som kommit in!! De var först ut så de får extra tid i rampljuset här på bloggen!

Vi kör deadline på tävlingen fredag den 26e aug. Alltså fredag nästa vecka!
*
*
Gäng tjejer som till vardags spelar i Arboga Södra IF!
*
En vacker sommarbild på Alexandra Åkerman från huvudstaden!

*

"Journalisten" Daniel på UNT. Kreativt o smart drag att ha med oss... han försöker nå upp till samma nivå men icke!
*
Alla kan göra hoppkort! Stora som små! Lydia Sembrant!
*
Jooodå man har KUL!!!
*
Kan DU göra ett bättre hoppkort?????

Gästbloggare!!!!

Från en lagkamrats synvinkel

 


Jag känner mig väldigt stolt och ärad att få göra ett gästinlägg i denna fantastiska blogg. Problemet är bara att jag aldrig skrivit i en blogg och dessutom känner att jag inte har så mycket vettigt att dela med mig av.

 

När jag satt och funderade på vad jag skulle skriva om, slog det mig plötsligt. Många av er som läser denna blogg har säkert någon slags relation till antingen Dala eller Sempan, eller kanske till båda två. Ni kanske är familjemedlemmar, släktingar, vänner, gamla klasskompisar, eller som jag, en lagkamrat. Det behöver ju inte vara så. Ni kanske är supportrar (vilket i och för sig är en slags relation) Eller det mest troliga, ni har av misstag råkat klickat er in på den här sidan. Oavsett så tycker jag det är spännande att veta att vi alla har upplevt olika saker tillsammans med dessa två damer. Vi har alla olika minnen och känner dem på olika sätt. Därför tänkte jag som LAGKAMRAT dela med mig av den bilden jag har av dem.

 

Jag gör nu min fjärde säsong i KGFC och var alltså redan i klubben när både Dala å Sempan kom. Till en början när Dala kom va allt frid och fröjd. Alla körde på och träningarna flöt på som vanligt. Sen kom träningslägret i Turkiet. Redan första dagen skulle vi köra avslut och givetvis skulle det tävlas. Gamla mot unga. Det största prestigemötet som finns. Vi yngre fick en något dålig start och efter att Dala hade misslyckats med några skott i rad, rann det över.  Jag tänker inte skriva vad hon skrek ut, men det var ord som aldrig hade nämnts på våra träningar innan. Torbjörn blev helt paff och fick hämta upp hakan som låg långt ner i gräset. Orden hon sa taggade igång hela det yngre laget som lyckades vända och vinna matchen. Efter den träningen är inget sig likt längre. KGFC har gått från att vara det lugna och snälla laget till ett lag som kan bli riktigt griniga och gör allt för att vinna. Dala hade kommit in i laget med en unik vinnarskalle. Hela året fick vi sen lära känna tävlingsmänniskan Dala. Både på och utanför planen, de skulle tävlas i allt och det var få, om ens någon som kunde stå upp mot henne i diverse olika spel och tävlingar. Tills Sempan kom in i bilden.

  Året efter skrev nämligen även hon på för klubben. Är det någon som gillar att tävla och spela spel så är det Sempan.  Om det är tur eller skicklighet, de vet jag inte, men Sempan har en förmåga att vinna i det mesta hon ställer upp i. Oavsett om det är kortspel, yatzy eller något annat. Allt går liksom hennes väg när det gäller spel och olika tävlingar. Det brukar vara hårda duster mellan dessa två damer och det är inte ovanligt att det står mellan just dessa två tävlingsmänniskor när segraren ska koras. 

 

Det har även vart mycket prat om den gyllene årgången här på bloggen. Något som i deras ögon alltså skulle vara 87. Det är konstigt med oss fotbollsspelare, eller kanske idrottare i allmänhet. Om det kommer upp någon ny talang eller om man rent allmänt undrar hur gammal någon är så svarar man alltid i årgångar. Tex. Hon är ung och väldigt lovande, bara en 93:a. Eller. Ja, hon börjar bli rutinerad (läs gammal) hon är ju 81:a. Det är så vi räknar år. Vi säger aldrig att hon är 18 eller 30 år. Varför vi gör så, det vet jag inte. Kanske är de dem äldre spelarna som har börjat med det. Om dem istället säger året dem är födda på så tror dem inte att de yngre spelarna kan räkna ut hur gamla dem verkligen är. Jag vet inte, men det är en rolig tanke.

  Själv är jag i alla fall en 88:a, alltså precis utanför den ”gyllene” årgången. Tillräckligt gammal för att under ungdomsåren fått åka med den ”gyllene” årgången på vissa läger men fortfarande tillräckligt ung för att fortfarande allt som oftast få börja i mitten i kvadden på träningarna. Ett landslagsläger hade jag det tufft, jag var ensam 88:a. Sempa, Dala och Lina (den andre gästbloggaren) tog verkligen hand om mig detta läger. Dem bjöd in mig och lät mig va 87:a för en vecka. Dock under hot om att jag va tvungen att säga deras kampramsa visst antal gånger. Den är jättesvår att lära sig och går så här. 87, 87, 87. Det slog mig senare att jag nog fick vara 87:a enbart för att dem skulle få övertag på alla dessa stora och starka 82:or. Men vad gjorde de, jag fick ju tillhöra den ”gyllene” årgången en hel vecka.

 

Nu får det vara slut babblat för mig. Sempa och Dala, Dala och Sempan. Egentligen är det samma person. Dem är så lika dem två så det är EN person med fyra ben. Torbjörn sa en gång om dem ”ser man den ena så ser man den andre”. Båda två är hysteriskt roliga och har alltid något lurigt på gång. Ingen går säker i deras närhet. Dem är två riktiga glädjespridare. Sen att dem är två fantastiska fotbollsspelare också det vet ni redan, de har dem visat så många gånger.

 

Skicka nu in era bästa hoppkort så kanske du, precis som jag, får chansen att skriva några rader på den här sidan.

  


Kram Linnéa Liljegärd


      



Hopp-tävling för allmänheten!!

Skicka in ditt bästaste hoppkort!!! Alla bidrag kommer att komma upp på bloggen!
Maila korten till [email protected] + ditt telefonnummer!!
Priserna som du såg i inslaget var bara en del av inspelningen. Det finns tre priser att hämta hem.
Första priset är en resa till Gbg... matchbiljett + hotell ingår.
Andra priset är ett årskort på KGFCs resterande matcher!!
Tredjepris en date med Olivia i laget! 
Nej vi har har inte råd med allt det där!! Vad trodde NI???
Här är de riktiga priserna!!
1a pris - Vinnaren får gästblogga på vår blogg!
2a pris - Fribiljetter på våra resterande matcher i år + Autografhäfte.
3e pris - Idolkort.
GOOD LUCK!!!

Insamlingen! Give give give!


Hoppas att ni läst Lisa Eks gästblogg inlägg och lyssnat på vårt inslag!

Det har nu samlats in över 27 000 kr!

Starkt men fortsätt! Varje slant gör skillnad! När insamlingen är klar går allt till Läkare utan gränser som är på plats nere i Afrika.

Danske Bank 1306 0109680 (fyra första är clearingnummer)






Give!



Gästbloggar, viktig sådan!



Hej på er! Eken här, fick möjligheten att gästblogga hos landslagsstjärnorna, fan va fint! Jag har lite viktiga saker att förmedla:

Vi är fotbollsspelare som lever grymt sköna liv, vi går och tränar, käkar lunch, tränar igen och går och fikar. Okomplicerat och fantastiskt underbara liv. Just nu svälter miljontals barn i Afrika. Kanske har vi inte tid att engagera oss, kanske vill vi inte men det vi kan göra är att ge pengar. Har man lite ger man lite, har man mkt kanske man kan ge lite mer. Har man dåligt med cash kan man sprida budskapet vidare och påminna människor i sin omgivning. Ibland tycker vi att det är svårt att veta Hur och Vart vi ska ge och därför har vi dragit igång ett eget konto som ni lätt kan föra över pengar till: Danske Bank 1306 0109680 (fyra första är clearingnummer) Idag har ni dragit in 23 000kr till det kontot, grymma är ni!!! Men vi vill få in mer så fortsätt hjälpa! När insamlingen är klar går pengarna till läkare utan gränser som är på plats nere i Afrika. Tillsammans kan vi göra skillnad så Ge NU! Inte sen, inte imorrn, gör det bara! Vill ni följa vår insamling och aktiviteter som vi gör för att dra in pengar så kan ni besöka min blogg: www.ekenpavagtillbaka.blogg.se

Kom igen nu för fan, nu hjälper vi och gör skillnad!


KRISSituation!



Lite pics från matchen!


















Uteservering efter vinst..

Nu sitter vi på en uteservering i vackra Götet.. Oj vad det är mycket roligare det är att blogga när man vunnit! 3-1 vinst blev det mot Örebro. Krisse blev kallad dryg... Skön..t! Mer info kommer under kvällen... Det luktar grill... O kräftor!

Uppdatering!

Vi har fått in lite kommentarer om att det är dålig uppdatering från oss just nu... vi kan inget annat än att hålla med och samtidigt be om ursäkt för det! Det var också ett test för att se om ni i omgivningen suktade efter nya inlägg eller inte!!

Solen fortsätter att skina i Götet som på de flesta delar av Sverige! Kul...t som pojken skulle säga!! Skön...t som Bäckström skulle säga!!

Liksom tisdagen så har denna dag bjudit på två pass. Fotboll imorse och efter lunch styrka.

Kvällen bjuder mig Sempan till Ullevi... IFK-AIK!! Ska bli en trevlig kväll!




Later!





Valhalla!!



RSS 2.0