Shopping och Cappe!

http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=1521 
Gå in och kolla på sten, sax, påse tävlingen!!! Det är bara ett klick bort...


Idag har vi haft fullt upp hela dagen... träning på förmiddagen... stan på eftermiddagen. Här ser ni Dala framför någon känt hus med fin målning! Idag var solen framme och sken på oss... tror en solstråle träffa Dala såsom hon skiner!!








Fika på torget i stan.. väldigt fint måste sägas! En varsin cappe i solen!




Promenerade hem till hotellet som ni ser i bakgrunden på bilden nedan! Det är lite dåligt ljus på bilden men ni kanske ser att vi bär på kassar! Vi har en förmåga att trissa upp varandra när vi gör saker... nu blev det shopping-trissning! Men det ligger bara massa bra skit i kassarna som vi var i behov av! NOT!




TÄVLA OCH VINN!

http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=1521 

Delta i denna gissar tävling! Vi två är med i tävlingen som är sten, sax, påse!!

Installation i Augsburg!

Flygtur och poliseskort till Augsburg!





Augsburg:
Folkmängden uppgår till cirka 264 000 invånare. Staden är belägen i södra Tyskland, 60 kilometer från München. Ett starkt inslag i stadsbilden är det 158 meter höga Hotelturm tillhörandes Dorint Hotels som byggdes 1972, i folkmun även kallat ”majskolven”. Vi bor på majskolven!






Nu har vi installerat oss i vårt nya place som ska vara vårt hem i några dagar. Vi är bättre på att packa upp våra väskor än att packa dem. Vi gillar att packa upp, lägga saker och ting på sin plats. Ordning och reda här så vi får lite hemtrevligt :) Jag (Linda) är nog den mest ordningssamma av oss två, har koll på rummet och på fröken Dahlkvist!
Vi bor högt upp så har man svindel ska man inte ut på vår balkong och hänga! Men för oss kan det nog bli någon kaffe till utsikten! Oj vad trevligt hon på kortet verkar ha...





dagen efter..

Nu sitter vi inne på rummet och har lite ledigt. Vi borde packa väskan men det tar emot eftersom det är lite tajt om plats i resväskan.

Imorse blev det lite sovmorgon.. god frulle. Efter det hade vi presskonferans. GP gjorde en dubbel intervju med mig och Sempan. Vi spårade lite med det är ju så det är här. Ur spårat från rälsen. Foto killen tyckte det var kul iallafall. Vi med för den delen.



Svt gjorde ett litet klipp om sten, sax, påse. Som är lite av en grej från vårat rum. Det är en del i våran vardag. När vi ska hämta kaffe, lämna in tvätt, hämta nya kläder, bära väskor, ja det mesta. Så det ni kommer få se är jag (Lisa), Sempan, och Annika som tävlar. Gruppspel och finalspel. Mycket spännande och blod, svett och tårar.
Det kommer bli en fråga om vem som vinner, där ni kan vinna något, vi tror det var match biljetter till en herr landskamp. Så in å rösta!




Matchen. Sempan, Krisse, Ante

 

Joorå.. sempans hade nog en fot med i spelet..




Inne i det feta omklädningsrummet. Egen hårfön..




Marie och Dala




Dagen innan match träningen. På match arenan







Vinst!!

Så jävla nice med vinst idag! Vi vann det första slaget!! 39 grader sa dom att det var på arenan, tur vi laddat med vatten. Dala sprang som en häst dalahäst på mitten över den gröna ängen medans Sempan simmarörat satt å basta, gick ner tre kilo och levererade vatten till Lirarna. Nu ska vi iväg på spa där det blir lite återhämtning. Vi tackar alla som grattat och hört av sig.. Imorgon drar vi till Augsburg.. See ya!!

SLAGET 15.00 Sverige-Colombia

 

VS

 




Heja där hemifrån och håll tummarna!!


Vatten.....h2o

Så här såg gårdagen ut för oss..


Måndag 27 juni
08.00-09.30 Frukost
12.30 Lunch
15.00 Avresa träning
16.00-16.45 Träning på matcharenan
18.00 Middag
20.30 Samling
21.30 Kvällsmål

Det vi kan avslöja är att vi ställer klockan. 8.30 varje morgon. Sempans Iphone aggerar väckarklocka! Vid frukosten äts det gröt eller fil, omelette med bacon. Kaffe och juice. Efter vi kommer upp på rummet blir det lite internet i det tysta, ganska behaglig morgon.

Just den här dagen åkte jag Lisa in till stan med tvillingarna Hammarström. Mycket skönt att komma bort en stund från hotellet. Handlade lite små grejer, tandborste, tandkräm. Köpte en frappe på starbucks. Mycket fint när det är så varmt här.

Köln är för övrigt den 4de största staden i Tyskland. Här finns en stor maffig kyrka. Eller det är egentligen en katedral "Kölnerdomen". Den tittade jag å Sempan på när vi sprang runt och letade efter bilder till vårar album. problemet var då att Söndag i tyskland är det välldigt stängt. Även då sprang vi in på starbucks och tog en frappe.






När vi ändå är lite historiska här. Så kan jag berätta att varje gång vi åker in till staden så åker vi över den kända floden Rhen. Om ni inte vet så mycket om den är det bara att googla som jag gjort :)

Albumen är snart klara, Sempan har ca 14 st bilder kvar jag har typ 23 st som jag måste få. Men vi har lagt albumen lite på is och väntar in med att köpa nya paket bilder tills nästa stad som är Augsburg.

Förklaringen till rubriken? Ja juste, sempans simmaröra. Simmarörat är underkontroll. Jag servar henne lite men jag tror att hon spelar på att vara lite dåsig så hon får lite passupp. Men det är okej. Nästa gång kanske det är jag som lite seg. Nog om detta öra! 


Sen att det är sjukt varmt denna match dag. Så vi dricker som aldrig förr. Men det finns vissa som tittar ner i glaset mer än andra. Vissa somnar gott på massage bänken. :)
Finns andra i Sverige som fejkar rännskita... bara för att slippa jobbet och istället kunna se oss på tv idag! =)








See ya!


ADIDAS ALL IN!




VM premiär!

Nu ligger vi och kikar på VMs första match, Nigeria-Frankrike!
En liten Nespresso till det...







Sen ska det köpas mer kort till våra album!!

 




Lördagen...

Idag har vi hunnit med detta...

...träning i förmiddags. Styrka + fotboll! Det småregnade emellanåt men var väldigt skönt väder att träna i! Roligt pass med mycket spel i olika former!

...efter lunchen blev det möte med domarna

...sen möte med Fifa-folk... vi fick även göra en line-up video till matcherna, den kommer visas för folket i TV-soffan och på storbildskärmarna på arenan! + Fotografering så att vi kommer in på arenorna :)

...mat mat mat... fruktansvärd god mat!

...Alias... spel är alltid kul... inte lika kul när man inte vinner. Vi får erkänna att Hammarströmmarna och Lina Nilsson var snäppet bättre än oss två och fröken Schelin!







Sammanfattning fram till Köln!

Hej allt gott folk!

Vi har dragit igång denna blogg för att NI familj, släkt och vänner ska kunna hänga med oss i sommar! Just nu befinner vi oss i Köln... bara 4 dagar kvar tills VM börjar! Här kommer en lite kort rapport av vad som hänt fram tills idag!

Vi samlades med landslaget för pree camp den 9 juni i Stenungssund utanför Göteborg... där höll vi till under några dagar och körde hårdträning. Det blev även lite teambuilding! Boot Camp! Sjukt kul men jobbig dag som avslutades med att vi hoppade på tre ribbåtar som tog oss till en restaurang och sen hem igen till hotellet!
Därefter förflyttade vi oss in till Göteborg och Scandic Opalen. Även här trivdes vi två förträffligt bra på hotellrummet. Ute i Stenungsund var det vackert... kunde ligga i sängen o se vattnet utanför! Här hade vi ett mycket trevligt rum på de nybyggda våningarna... glasfönster över hela, sängar som man kunde justera upp rygger/fötterna! Dessa dagar avslutades med en landskamp mot Mexico! Vinst 2-0! Alltid skönt och vinna! Dala tröck även in en boll så det var ju KULT!
Därefter fick vi två dagar ledigt innan vi samlades på Arlanda den 20:e för att flyga ner till Tyskland! Fram tills idag har vi hullt hus i Tysklands mest flugbefolkade ställe! Jättemysig plats med hotellet o fotbollsplanen utanför fönstrena. Ett perfekt ställe att vara på några lite avlägset inför vad som komma skall! Spelade genrepet mot Japan igår, 1-1!

Sååå nu är vi alltså i Köln!! Idag är det midsommarafton... första midsommaraftonen som vi firar utanför Sveriges gränser och ifrån familj och vänner! Men vi fick en god midsommarlunch... vår kock som vi har med oss är ju fenomenal! Man har ju varit hungrigare om vi säger så när det var dags för middagen... BBQ!!! Men även de blev fantastiskt gott! Tur att det är träning imorgon efter den här vilodagen!

Sköönt, då var det avverkat! Nu har ni en liten koll på läget... from nu kommer det småuppdateringar av våra dagar!

Lite gott och blandat med bilder!!


Stenungsbaden!!




Boot camp!!


Ribbåtarna! Bra hopp när vi kom ut på vågorna sen :) Över 50 knop!


Dala & Semp!!

Utsikten från Göteborg Opalen! 
Från vårt rum i Götet!!


Favvorum hittills??




Lite skate i parken med tvillingarna Hammarström!



Fotografering!


Dala gör mål mot Mexico!!!


Regnar det lite? Solen har vi bara skymtat sen vi kom till Tyskland... hoppas på vändning!!


Packat och klart för att åka till Köln!

Natti natti!


GLAD MIDSOMMAR!

Idag börjar det...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0