Sammanfattning fram till Köln!

Hej allt gott folk!

Vi har dragit igång denna blogg för att NI familj, släkt och vänner ska kunna hänga med oss i sommar! Just nu befinner vi oss i Köln... bara 4 dagar kvar tills VM börjar! Här kommer en lite kort rapport av vad som hänt fram tills idag!

Vi samlades med landslaget för pree camp den 9 juni i Stenungssund utanför Göteborg... där höll vi till under några dagar och körde hårdträning. Det blev även lite teambuilding! Boot Camp! Sjukt kul men jobbig dag som avslutades med att vi hoppade på tre ribbåtar som tog oss till en restaurang och sen hem igen till hotellet!
Därefter förflyttade vi oss in till Göteborg och Scandic Opalen. Även här trivdes vi två förträffligt bra på hotellrummet. Ute i Stenungsund var det vackert... kunde ligga i sängen o se vattnet utanför! Här hade vi ett mycket trevligt rum på de nybyggda våningarna... glasfönster över hela, sängar som man kunde justera upp rygger/fötterna! Dessa dagar avslutades med en landskamp mot Mexico! Vinst 2-0! Alltid skönt och vinna! Dala tröck även in en boll så det var ju KULT!
Därefter fick vi två dagar ledigt innan vi samlades på Arlanda den 20:e för att flyga ner till Tyskland! Fram tills idag har vi hullt hus i Tysklands mest flugbefolkade ställe! Jättemysig plats med hotellet o fotbollsplanen utanför fönstrena. Ett perfekt ställe att vara på några lite avlägset inför vad som komma skall! Spelade genrepet mot Japan igår, 1-1!

Sååå nu är vi alltså i Köln!! Idag är det midsommarafton... första midsommaraftonen som vi firar utanför Sveriges gränser och ifrån familj och vänner! Men vi fick en god midsommarlunch... vår kock som vi har med oss är ju fenomenal! Man har ju varit hungrigare om vi säger så när det var dags för middagen... BBQ!!! Men även de blev fantastiskt gott! Tur att det är träning imorgon efter den här vilodagen!

Sköönt, då var det avverkat! Nu har ni en liten koll på läget... from nu kommer det småuppdateringar av våra dagar!

Lite gott och blandat med bilder!!


Stenungsbaden!!




Boot camp!!


Ribbåtarna! Bra hopp när vi kom ut på vågorna sen :) Över 50 knop!


Dala & Semp!!

Utsikten från Göteborg Opalen! 
Från vårt rum i Götet!!


Favvorum hittills??




Lite skate i parken med tvillingarna Hammarström!



Fotografering!


Dala gör mål mot Mexico!!!


Regnar det lite? Solen har vi bara skymtat sen vi kom till Tyskland... hoppas på vändning!!


Packat och klart för att åka till Köln!

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Selle-sill

B-liz! Den väskan, är den din nu, eller hur fungerar sånt där? Ja menar, man vet juh vem som bar 17 stoltast:)

2011-06-28 @ 21:11:40
Postat av: Selle-sill

B-liz! Den väskan, är den din nu, eller hur fungerar sånt där? Ja menar, man vet juh vem som bar 17 stoltast:)

2011-06-28 @ 21:12:12
Postat av: Selle-sill

Detta är numera min favvoblogg. Följde inga andra bloggar innan, men ändå... Jag ska kommentera som aldrig förr. / Fanet

2011-06-28 @ 21:13:53
Postat av: Selle-sill

Detta är numera min favvoblogg. Följde inga andra bloggar innan, men ändå... Jag ska kommentera som aldrig förr. / Fanet

2011-06-28 @ 21:14:00
Postat av: Admin dala

Kul selleri sillen att du hittat hit. Fortsätt med fotspåren. Mycket trevligt!!!!

2011-06-29 @ 20:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0