Sthlm-Gbg-skola-Gbg-Sthlm

Nu är vi tränare! Bas-tränare. Vilket slit vi har lagt ner. Främst idag. Prov imorse i götet med teknik övningar och sedan spelförståelse prov. Det gick galant! Både jag å Sempan kan nu träna lag lagligt. Men inte gratis såklart. 3000 spänn i timmen... Men jag lovar er det är det värt!

Vi ska snart hoppa på tåget mot Sthlm igen. Vi är riktigt trötta och de ska bli skönt att glida ner i tågsätet. In med lurarna och varva ner lite.

See ya!


Årets första match!

Vi har mest tränat ätit sovit här borta... De som man brukar göra under försäsongen :) ... Om ni under varför de inte kommit nå inlägg så vet ni nu vad vi gjort...

Men idag är det dags för årets första match.... Derby mot Norge!! Håll tummarna! 


Bästa rummet i La Manga

Dags för årets första läger... La Manga, Spanien!!

Vi har bästa rummet... som vanligt! Vi bor i lägenheter... 6 i varje... man har egen avdelning med rum och toalett, vi har det stööööörsta rummet!! Återkommer med hur vi den jakten gick till...

Hästar som skenar!

Plugghästar som aldrig förr!
Nu är fotbollsfilosofin för tränarutbildningen inskickad, så skönt! hoppas du semp hann bli klar?

Mindre skönt är väl att man har träningsverk men det är väl normalt dessa tider..

Om någon vill ha tips på en jobbig löpning så finns en: StefanLöp! Osa vid intresse!

Imorgon drar vi mot lite plus grader och känner på riktiga gräsplaner.


See ya! /D


Jag spelar inte för att jag Älskar att vinna utan för att jag Hatar att förlora"

Hej Emelie

Här kommer en försenad blogg-julklapp till dig.

Att inte kunna springa in på planen inför en match eller att inte kunna träna känns riktigt tråkigt. Din kompis Maria mailade oss och berättade följande:
Till nästa år hade Empa bestämt sig för att själv satsa på sin egen fotboll, för att se hur långt hon kan komma. Hennes dröm är att kunna leva på fotbollen.
Vid denna tidpunkt spelade hon div. 3 fotboll. Denna dröm raserades brutalt den 28/8 då hennes korsband gick av Menisken skadades också. Idag den 20/12 ska hon äntligen få operera sitt knä. Efter detta väntar en lång, lång, jobbig tid för att ta sig tillbaka.

Länk till hennes "Vägen tillbaka-blogg": http://nilsssonemelie.blogg.se/
Hennes twitter: emelienilssson

Maria berättade också att du brukar se på youtube klippet när jag slår straffen i VM, när vi spelade mot USA. Det är väldigt smickrande att du tycker om det klippet och det gör mig glad.
Min filosofi har blivit lite som att jag spelar inte för att jag älskar att vinna utan för att jag hatar att förlora. Ganska tråkiga ord men jag kan inte hjälpa det. Jag hatar verkligen att förlora. Den jobbiga känslan av att förlora är mycket värre än glädjen jag får av att vinna. Jag går alltid in med inställningen att jag ska vinna när jag tävlar i något och jag tror att om man slår ut allt jag tävlar i så vinner jag nog oftast. Att jag hatar att förlora hjälper mig att fokuserar och ha rätt inställning när det verkligen gäller. Baksidan av detta är dock att jag ibland skäms när jag är en dålig förlorare. Det är något som jag verkligen måste jobba med. Men jag är i alla fall en god vinnare :)
Jag har haft turen att kunna lira boll och varit skadefri. Så jag vet inte hur det är att vara borta en längre tid. Men jag tror på att när man väl är tillbaka blir man starkare än innan. Jag tror att du kommer att uppskatta fotbollen ännu mer och så tror jag att du genom din rehabträning kommer att bli starkare fysiskt. Jag hoppas att du Empa håller huvudet högt och försöker se att du kommer komma ur detta som en vinnare. Även om fotbollen inte är allt här i livet så tycker jag verkligen att du ska fortsätta satsa!!! Några runt omkring mig som varit med om detta tidigare säger att det är lätt att ta fotbollen för givet innan man blir skadad. Så när man är mitt uppe i allt njut, njut och njut!

Ta vara på din fina vän Maria som mailade oss. Ni får gärna höra av er när ni vill se Tyresö spela någonstans i Sverige så fixar vi biljetter till er!


Många fotbollskramar

Dala

 

Här är en härlig bild på Empa!!


RSS 2.0