Fru Montazami!

Första dagen i skolan gick fint! Vi var lite spända innan... lite småont i magen på vägen dit... vi ville att bilresan skulle vara svinlång så vi aldrig kom fram... Men när vi väl var där var det ju inte så farligt :) Precis som förr alltså!
*
Just nu befinner sig Maria Montazami i stan! Hur underhållande är inte den damen? Jag, Lisa och Krisse stack iväg till Frölunda Torg häromdagen där hon var och signerade sin nya kokbok! Boken shoppades och vi ställde oss i kön med förhoppningen om att få en liten autograf i den också! Man vill ju ha en liten kråka där annars kan man lika gärna handlat den på Ica liksom!
Man uppfattar Maria som en väldigt snäll människa och i detta fall var hon alldeles fööööör snäll! Hon spenderade nästan minst en minut med varje person som klev upp för att få autograf, ni kan ju tänka er själva att det tar sin lilla tid då.... kön kom alltså ingenvart!!! Vi skulle iväg till IFK Göteborg-Häcken så vi hade inte all tid i världen!
*
Vi fick lämna Marias arena utan autograf... blev lite foton istället...
*
*
*
Hej då Maria...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej!



Ser fram emot att få smaka något från kokboken

Ha de gott

Marianne

2011-09-25 @ 09:50:11
Postat av: Anonym

Grattis till vinsten!

Kul med Kroatien i veckan! Hoppas ni kan bjuda oss fans som inte har riktigt lika spännande vardag på roliga historier och klipp som under VM! Kommer Pablo åka med eller lirar han bara i landslaget? =)

Lyckat till!

2011-09-25 @ 13:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0