Bättre sen än aldrig...

 

Som vinnare av hopptävligen så kommer här vårt något försenade gästblogginlägg.

 

Först vill vi passa på att tacka familjen Stenwreth som lånade ut sin studsmatta till oss för dessa stunttrick. Förresten låna och låna vi frågade nog inte när jag tänker efter...

Vi (Jossan, Lotta och Elsa) fick syn på studsmattan och blev som förbytta, som barn som ser en stor skål med godis, vi var unstoppable!

 

Vi är lite som de 3 musketöserna precis som i vinnarhoppet samarbetar vi i vått och torrt, Jossan och Lotta i luften och Elsa bakom kameran.

 

För er som inte känner oss kommer här en kort beskrivning så ni hänger med. Lotta är en rivig småbarnsmorsa som aldrig bangar en AW.

Elsa har talets gåva och det hon inte berättar för allt och alla är inte värt att nämnas. Jossan är en kuf och tekniskt under som agerar IT-support till alla hon känner.

 

Allt började i Reymersholms IK, Jossan började i Reymers 2005 då var Lotta redan en inventarie.

Lotta som är lite som en mamma till oss tog givetvis väldigt bra hand om Jossan och vi lärde känna varandra bra, riktigt bra. Men det var inte på planen vi lärde känna varandra utan det var i baren på vad som då hette Tivoli på den obligatoriska ölen efter matcherna.

 

Vi jobbar idag alla tre ihop, man skulle kunna säga att Reymers har funkat lite som en plantskola för DirektMedia, Academic worc släng er i väggen!

Elsa kom till Reymers 2007 och utvecklades där under 2 år innan hon var redo att börja på DirektMedia.

 

Vi spelar även futsal ihop i Stockholm Futsal Club, sveriges första och jag tror också fortfarande enda renodlade damfutsallag. Här har vi även haft den stora äran att spela med Lisa under juluppehållet.



För
er som vill ha den stora äran att spela med en småbarnsmorsa, en sladdertacka och en kuf så är ni hjärtligt välkomna att spela med oss i SFC.

 

Idag (2011-10-07) fyller 2 av muketöserna år och Lotta är inte en av dem, så Elsa och Jossan tar gärna emot så många grattis som möjligt :)

 

Och glöm inte att ringa IT-supporten om ni behöver hjälp med något.

 

Tjing!


Jossan och Lotta



Sen två glada födelsedagsbarn!





Elsa och Jossan


Grattis tjejer!!


Kommentarer
Postat av: Bubbe

Tack för att jag fick bo hos er i förra veckan. Det var härligt men det gick lite för fort. Men vad skönt att ni vann igår. Lyssnade på radiosporten och det var spännande. Kommer och tittar på lördag tillsammans med hela klacken. LAdda!

2011-10-11 @ 08:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0