Augsburg och Majskolven!!!

Eftersom att det blev vinst i gruppen är vi nu tillbaka på "majskolven" i Augsburg!! Vi gillar´t! Sköönt rum! Mysig stad!


 


Jag körde pool och presskonferens imorse medans Semp stack iväg och tränade!! Efter lunchen drog vi oss mot flygplatsen. Vår lille vän Pablo Pingvinen fick åka buss själv hit. Han är lite flygrädd så det var det bästa allternativet.





När vi landade så fick inte jag sin väska. Så just nu sitter vi och väntar på att den ska komma hit till hotellet. Men som plåster på såren fick hon ett litet överlevnads kit av sas. Mycket bra.. NOT! hade varit bättre med väska.

Ikväll har det varit lite trött på rummet. Internet har varit dåligt. Vi förstår inte hur svårt det kan vara för hotell att styra upp sitt internet!! Fy bajskolven!

Imorgon väntas träning på eftermiddagen så kanske en liten sväng på stan innan lunch, vi får se om Sempan är sugen på att spendera lite imorgon.

Dalas syster Elsa med hennes sambo Daniel är på ingång och landar vid 14 tiden i Tyskland. Ska bli mycket kul!

God natt folket!!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jax

Vote for Pedro!



In med Sempan!



Lisa kan slå straffar!

2011-07-08 @ 01:17:14
Postat av: Dalapears

Stackars Pablo ... men han är stor nu och klarar att resa alldeles själv. Nu är ni tre som kamperar ihop och vi förstår att Pablo är en mycket förstående och trofast vän. Heja Pablo!

/DP

2011-07-08 @ 08:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0